Usisivači mulja

Usisivači mulja su uređaji namenjeni efikasnom čišćenju dna jezera, ribnjaka ili bazena od mulja, algi i drugih čestica.

Ovi uređaji koriste snažnu usisnu snagu, često izraženu u vattima, kako bi usisali i sakupili talog i nečistoće koje se nakupljaju na dnu vodene površine. Uobičajeni usisivači mulja imaju integrisane rezervoare za sakupljanje otpada, poput mulja i lišća, kako bi olakšali proces čišćenja. Automatski aktivirani tajmeri i kontrole omogućavaju korisnicima podešavanje vremena rada i pražnjenje rezervoara, čineći održavanje sistema čistoće vode jednostavnim i efikasnim. Sveobuhvatni setovi usisnih mlaznica i creva dodatno prilagođavaju ove uređaje različitim potrebama čišćenja vodenih tela.

Usisivač mulja Pontec© PondoMatic Pontec© šifra: 50754 Potpuna snaga od 1400 vati protiv mulja, lišća i algi u jezerima ili bazenima! Kompaktni …

Usisivač mulja Pontec© PondoMatic

Pontec© šifra: 50754

Potpuna snaga od 1400 vati protiv mulja, lišća i algi u jezerima ili bazenima! Kompaktni usisivač za mulj pouzdano i snažno uklanja čestice otpada koje su se slegle na dno jezera. Do visine od 2 metra, ove čestice se prenose u integrisani rezervoar za mulj od 30 litara, koji se može naknadno isprazniti!

Ovaj snažan usisivač za mulj je idealan alat za održavanje čistoće vašeg jezera ili bazena, omogućavajući vam da efikasno uklonite mulj, lišće i alge koje mogu negativno uticati na ekosistem vode. Sa snagom od 1400 vati, on obezbeđuje efikasno čišćenje, a kompaktni dizajn olakšava manevrisanje i upotrebu. Integrisani rezervoar za mulj čini proces čišćenja jednostavnim i praktičnim, pružajući vam mogućnost da lako ispraznite sakupljene čestice i održavate čistu i zdravu vodenu sredinu.

Pregled proizvoda:

  • Izuzetno visoka usisna snaga od 1400 vati
  • Maksimalna visina usisavanja od 2 metra
  • Kompaktan dizajn sa integrisanim rezervoarom za mulj od 30 litara
  • Automatsko aktiviranje i pražnjenje rezervoara putem integrisane tajmerske kontrole
  • Uključuje 3 usisne mlaznice
  • Uključuje 4 metra usisnog creva i 2 metra creva za pražnjenje
  • Uključuje Pontec garanciju kvaliteta: 2 godine garancije
Flint-Stone

Flint-Stone d.o.o.

Majšanski put 28, 24000 Subotica

Kontakt:

Veleprodaja telefon: 024/410-07-07
Maloprodaja telefon: 024/670-285
Mobilni: 063/542-075