Univerzalna zemlja za cveće Florimo®

Za naše biljke zemlja je poput odgovarajuće ishrane. One dobro napreduju kada je zemljište visokog kvaliteta. Opšta cvetna zemlja obično pruža dovoljno hranljivih materija i odgovarajući nivo vazduha za većinu biljaka. Zahvaljujući visokom sadržaju organskih materija i izuzetnim nutritivnim vrednostima, vaše biljke dobijaju sve potrebne supstance i sredinu za snažan razvoj, čime se jača njihova otpornost.

Preporučujemo je za opšte ukrasne biljke, kao i za sadnju i presađivanje listopadnog i cvetnog bilja u bašti, na balkonima i u saksijama.

Važno je odabrati visokokvalitetno cvetno zemljište. Izaberite proverenu kvalitetu!

Pakovanje: 3 litra, 10 litara, 20 litara, 50 litara.

PH vrednost

(pH 6,53 +-0,5) znači da je pH vrednost zemljišta oko 6,53, ali vrednost varira u malom rasponu, +-0,5 pH jedinica. pH skala se kreće od 0 do 14, gde se 7 smatra neutralnom vrednošću. Niži pH vrednosti ukazuju na kiselo zemljište, dok više pH vrednosti ukazuju na alkalno zemljište.

Vrednost pH može uticati na hemijske osobine zemljišta i može imati uticaj na apsorpciju hranljivih materija od strane biljaka. Različite biljke preferiraju različite pH opsege. U članku verovatno detaljno objašnjavaju značaj pH vrednosti zemljišta i njen uticaj na rast i razvoj biljaka.

Upotreba

Kao sredstvo za uzgajanje biljaka u saksijama, na balkonima, ukrasnih vrtova, drveća, grmova, žbunja, itd.

Sastojci

Sphagnum mahovina treset, ravninski treset, kompostirani goveđi stajnjak, glina, smeša mineralnih đubriva.

Flint-Stone

Flint-Stone d.o.o.

Majšanski put 28, 24000 Subotica

Kontakt:

Veleprodaja telefon: 024/410-07-07
Maloprodaja telefon: 024/670-285
Mobilni: 063/542-075