O nama

Zašto baš “FLINT-STONE” DOO?

“Flint – Stone” doo je renomirana firma iz Subotice koja se, već duži niz godina, sa punom pažnjom bavi prodajom dekorativnih zidnih i podnih obloga od prirodnog kamena, od skora smo eksluzivni uvoznik i distributer Stegu dekorativne zidne obloge od veštačkog kamena,kao i raznih vrsta dekorativnog I poludragog kamena – stena i oblutaka, mozaik ploča za uređenje enterijera i eksterijera sa svih meredijana sveta kao i prodajom opreme za fontane i baštenska jezera poznate nemačke kuće Oase© i Pontec© .

Ono što  možete videti u našoj ponudi jesu ručno izrađene dekorativne zidne obloge od najkvalitetnijeg prirodnog kamena jedinstvene na našem tržištu, prilagođene što jednostavnijoj ugradnji, raznovrsne ručno izrađene dezene od prelepog domaćeg kamena iz Srbije, luksuznog brazilskog kvarcita, sirijskog krečnjaka, mističnog grčkog mermera, orijentalnog indijskog kamena .

Zašto baš naš kamen?

Naš kamen korišćen kao prirodni material u građevinarstvu, ne sadrži otrovne supstance koje su opasne po ljudsko zdravlje, dokazano radiološkim ispitivanjima u renomiranom institutu za nuklearne nauke “Vinča” i u Zavodu za zdravstvenu zaštitu radnika “ZZZZ NIŠ”, stoga bez ikakvih problema može biti korišćen u prostorima gde boravi čovek, ili se priprema hrana.

Naš prirodan kamenje kao vino, što je stariji to je bolji. Suprotno tome obloge od veštačkog materijala vremenom gube kvalitet i lepotu, smanjuje im se otpornost i čvstoća, dok prirodan kamen zadržava svoju prefinjenu eleganciju, prirodnu lepotu i tehničke karakteristike. Relativno veći početni troškovi su opravdani gotovo neznatnim troškovima održavanja.

Održavanje i zaštita

Održavanje i zaštita prirodnog kamena je svedena na minimum samim tim što je dovoljno usisivačem skinuti prašinu sa površina na kojoj se zadržava i ukoliko tekstura kamena zahteva, zaštitu lakiranjem inpregnatorom za kamen koji takođe imamo u ponudi (Mureksin 1l-8m²)

Ugradnja je utoliko uproštena da je gotovo svako može odraditi. Većina naših zidnih obloga su na aplikacionim mrežicama koje olakšavaju i ubrzavaju ugradnju. Lepe se na zid ili druge vrste podloga pomoću lepka za kamen koji nudimo i u beloj boji za naše ekskluzivne bele vrste kamena (pak. 25kg-8m²) .

Trodimenzionalni kvalitet našeg prirodnog kamena omogućava stvaranje atraktivne igre svetla i senki, samim tim stvaranje estetski prelepog i ugodnog okruženja.

Flint-Stone

Flint-Stone d.o.o.

Majšanski put 28, 24000 Subotica

Kontakt:

Veleprodaja telefon: 024/410-07-07
Maloprodaja telefon: 024/670-285
Mobilni: 063/542-075