Zidne obloge

Izuzetnost u dekoru: elegantne zidne obloge

Zašto se odlučiti za naše zidne obloge? Zato što su one više od običnog materijala – one su prava umetnost koja oživljava vaš prostor i čini ga posebnim.

Unapredite estetiku

Naša kolekcija zidnih obloga donosi dozu elegancije i šarma u svaki kutak vašeg doma ili poslovnog prostora. Njihova dekorativna vrednost nije samo estetska, već stvara atmosferu koja odražava vaš jedinstveni stil.

Spoljni prostor kao Vrt Snova

Sa debljim slojem obloga, stvara se moćan alat za transformaciju fasade vašeg doma. Ove obloge ne samo da štite od spoljnih elemenata već i unapređuju celokupan izgled. Kreirajte prostor koji će privući pažnju i ostaviti trajan utisak.

Unutrašnji Raj

Tanje obloge pružaju neograničene mogućnosti za dekoraciju unutrašnjih prostora. Od elegantnih dnevnih boravaka do prijatnih spavaćih soba, naše zidne obloge dodaju notu luksuza i topline. Kombinujte boje, teksture i uzorke kako biste stvorili prostor koji je jedinstveno vaš.

Jednostavna elegancija

Montaža ovih obloga je brza i jednostavna, a rezultat je dugotrajan dojam koji će oduševiti. Osvetlite prostor svetlim tonovima ili dodajte sofisticiranost tamnim nijansama – izbor je vaš.

Dakle, ako želite unaprediti svoj prostor sa stilom, naše zidne obloge su pravi izbor. Neka vaš prostor priča priču o lepoti i sofisticiranosti.

Flint-Stone Decogranit

Decogranit

Najnovija zidna obloga u Flint-Stone ponudi u 2024!

Flint-Stone mozaik na mrežici Nero Balkan Extra

Prirodni kamen Decor

Mozaici i štanglice

Flint-Stone

Flint-Stone d.o.o.

Majšanski put 28, 24000 Subotica

Kontakt:

Veleprodaja telefon: 024/410-07-07
Maloprodaja telefon: 024/670-285
Mobilni: 063/542-075